Bağış yapmak için web sitemizi ziyaret edebilir, online bağış formunu doldurarak veya banka hesap bilgilerimizi kullanarak bağışta bulunabilirsiniz. Detaylı bilgilere http://besnivakfi.org.tr/ üzerinden ulaşabilirsiniz.

Besni Eğitim Vakfı olarak, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere eğitim desteği sağlıyoruz. Okul kitapları, kırtasiye malzemeleri, öğrenim ücretleri ve etüt desteklerini içeren geniş bir yelpazede programlarımız bulunmaktadır.

Burs başvurusu yapmak için genellikle maddi durumunuzun sınırlı olması ve öğrenim başarınızın belirli bir seviyede olması gerekmektedir. Detaylı başvuru kriterlerimiz ve başvuru süreci hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Projelerimize katkıda bulunmak için gönüllü olarak vakfımızda yer alabilir, bağış yapabilir veya sponsorluk destekleri sunabilirsiniz. Ayrıca, etkinliklerimize katılarak veya sosyal medya hesaplarımızı takip ederek projelerimize destek olabilirsiniz.

Gönüllü olarak vakfımızda çeşitli görevler üstlenebilirsiniz. Öğrencilere akademik destek sağlamak, etkinliklerimizde yardımcı olmak veya kampanyalarımızı desteklemek gibi birçok farklı şekilde gönüllü olarak katkıda bulunabilirsiniz. Gönüllü olmak için iletişim bilgilerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.