slide-003

Misyonumuz

BEV, senedinde yazılı amaçları gerçekleştirmeye çalışırken “ Besni Eğitim Bayramı ” adlı etkinliği de sürekli ve düzenli bir şekilde yaşama geçirmektedir .Besni Eğitim Bayramının temel gereği ,bir sene öncesine göre, eğitim-kültür sorunlarımız konusunda yapılanları ortaya sermek, eksikliklerimizi saptayarak bunların üstesinden gelebilmek için kamu kuruluşlarının ,yerel yönetim ve gönüllü yurttaş katılımını seferber etmektir. Bunun yanı sıra ,kimi yazar ,düşünür, bilim, kültür, sanat insanlarımızı da etkinliğimize çağırmakta onlarla Besnili yurttaşlarımızın bilgi ve kültür alışverişinde bulunmalarını sağlamaktayız. Kimi sanatçı ve folklor ekipleri de eğitim bayramlarımıza katılmaktadır. Çeşitli sosyal etkinlikler düzenlenmektedir. Eğitim bayramlarımız okulların açıldığı ilk ay içerisinde olmakta ve üç gün sürmektedir.

slide-004

Vizyonumuz

Besni Eğitim Vakfı olarak, toplumun gelişimine katkıda bulunmak ve bireylerin potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla yola çıktık. Vizyonumuz, kaliteli eğitimi yaygınlaştırmak ve herkesin eşit fırsatlara erişimini sağlayarak toplumdaki bireylerin hayatlarını dönüştürmek ve geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmaktır. Eğitimi hayatın her alanında egemen kılmaktır.

BESNİ EĞİTİM VAKFI

Hizmetlerimiz & Etkinliklerimiz

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque epsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo voluptatem quia voluptas

Eğitim Bursu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Hemşehri Programı

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Eğitim Bayramı

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt